Hyvät lukijat! Tänään koittanut blogin historiassa uusi edistysaskel, kun siirryin oman domainin käyttöön. Enää ei tarvitse sormia rasittaa ja kirjoittaa selaimeen vanhaa blogspot-alkuista osoitetta, vaan nykyään perille pääsee osoitteella www.pohatta.com. 

Kuinka sitten sorruin tuhlaamaan tällaisiin huvituksiin? 

Järkisyitä voi olla vaikea hakea, ehkä oma domain tuo blogin kirjoittamiseen jonkinlaista ammattimaisuutta – no ainakin se on omasta mielestäni mageeta! 

Mitä tällainen hupi sitten maksaa? 

Oman domainin hinnaksi tuli 3 vuoden tilauksella noin. 8,57 euroa / vuosi. Suuresta kulusta ei siis ole kysymys, enkä usko eläkkeeni tähän kaatuvan. Kaiken lisäksi tämä menee firman piikkiin. 

Itse päädyin domainin tarjoajia vertaamalla sivustoon nimeltä Namecheap. Tämä vaikutti mielestäni luotettavimmalta ja hieman pidemmällä tähtäimellä hinta-laatusuhteeltaan mainiolta palveluntarjoajalta. Jos harkitset domainin hankkimista voit ostaa sen yllä olevan linkin kautta. Näin tuet myös minun blogiani. 

Nyt täytyy vain toivoa, että tarinoita riittää, koska tunnus on voimassa ainakin seuraavat kolme vuotta. 


Kommentointi ei ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista. Kirjoitan satunnaisesti ja paras tapa pysyä kartalla uusista artikkeleista on sisäpiiri. Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.