Jos vielä arvot mitä teet tänä viikonloppuna, eikä Halloween oikein innosta, niin tässä yksi vaihtoehto: suksi suolle! Tarkemmin sanottuna Torronsuon kansallispuistoon. Tämä 30 km² suuruinen alue tarjoaa mainiot puitteet eräjormailulle.

Mikäli ei aivan noilla kulmilla satu asustelemaan, niin todennäköisesti matkaa varten tarvitsee auton. Bensakulujen lisäksi eväät on hyvä olla mukana, mutta silti kustannukset pysyvät melko alhaisina. Varsinkin jos saa lastattua auton täyteen päitä.

Lehdet ehtivät jo ehkä valahtaa maahan, mutta silti Suomen luonto on yhä parhaimmillaan – ei harmia hyttysistä, eikä liian kuuma kulkea. Torronsuo tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun pitkospuilla, mutta myös extremempään soiden ylitykseen. Jälkimmäiseen vaihtoehtoon päätyessä kannattaa olla tarkkana ja varata vähintäänkin kuivat varasukat mukaan.

Ulkoilu tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon arjesta ja ainakin itse nautin siitä, kun voi hetkeksi unohtaa kaiken muun ja vain olla.

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Otan risut ja ruusut vastaan myös sähköpostilla. Helpoiten se onnistuu sisäpiirin kautta ja samalla pysyt kartalla epäsäännöllisesti ilmestyvistä artikkeleista.

Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.