Käytössäni oli hieman ylimääräistä aikaa ja blogien lueskeluksihan se meni. Tämä oli tällä kertaa pelkästään positiivinen asia, koska mitään muuta hommaa ei ollut rästissä ja päädyin erittäin mainiolle blogille.

Se ei varmaan tule yllätyksenä, että blogi käsittelee mieliaiheitani; rahaa, sijoittamista ja aikaistettua eläkettä. Pitkästä aikaa tuli kahlattua kokonainen blogi kerralla alusta loppuun.

Renewable Wealth

Oikeastaan syy miksi otin blogin esille ovat indeksirahastot. Itse on olen ollut vahvasti indeksirahastoihin sijoittamisen puolesta, mutta kyseisellä blogilla oli kolme mielenkiintoista artikkelia, joissa oli vastakkainen näkemys asiaan.

Confessions of an Index Investing Skeptic: Part 1

Artikkelista pääsee navigoimaan kahteen seuraavaan samaa aihetta käsittelevään postaukseen. Jos joku innostuu blogista yhtä paljon kuin minä, niin kannattaa aloittaa ensimmäisestä postauksesta ja samaan tyyliin artikkeleiden lopussa olevista linkeistä navigoida blogi läpi, koska läheskään kaikkia postauksia ei ole arkistossa.

Mukavia lukuhetkiä joulun pyhille!

Kommentointi ei ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista. Kirjoitan satunnaisesti ja paras tapa pysyä kartalla uusista artikkeleista on sisäpiiri. Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.