Käytössäni oli hieman ylimääräistä aikaa ja blogien lueskeluksihan se meni. Tämä oli tällä kertaa pelkästään positiivinen asia, koska mitään muuta hommaa ei ollut rästissä ja päädyin erittäin mainiolle blogille.

Se ei varmaan tule yllätyksenä, että blogi käsittelee mieliaiheitani; rahaa, sijoittamista ja aikaistettua eläkettä. Pitkästä aikaa tuli kahlattua kokonainen blogi kerralla alusta loppuun.

Renewable Wealth

Oikeastaan syy miksi otin blogin esille ovat indeksirahastot. Itse on olen ollut vahvasti indeksirahastoihin sijoittamisen puolesta, mutta kyseisellä blogilla oli kolme mielenkiintoista artikkelia, joissa oli vastakkainen näkemys asiaan.

Confessions of an Index Investing Skeptic: Part 1

Artikkelista pääsee navigoimaan kahteen seuraavaan samaa aihetta käsittelevään postaukseen. Jos joku innostuu blogista yhtä paljon kuin minä, niin kannattaa aloittaa ensimmäisestä postauksesta ja samaan tyyliin artikkeleiden lopussa olevista linkeistä navigoida blogi läpi, koska läheskään kaikkia postauksia ei ole arkistossa.

Mukavia lukuhetkiä joulun pyhille!

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Otan risut ja ruusut vastaan myös sähköpostilla. Helpoiten se onnistuu sisäpiirin kautta ja samalla pysyt kartalla epäsäännöllisesti ilmestyvistä artikkeleista.

Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.