Nyt on muutto kokolailla paketissa.

Operaatio sujui suhteellisen kivuttomasti ja tällä hetkellä näyttää siltä, että juuri mitään ei olisi hukkunut matkalla. Ensi puraisu WordPressin ihmeellisen maailman on otettu ja toistaiseksi kaikki on sujunut kuin Strömsössä – todennäköisesti minulta on siis jäänyt jotain huomaamatta. Toivottavasti lukeminen on vähintäänkin yhtä miellyttävä kokemus kuin vanhassa blogissa. Jos kuitenkin huomaat blogissa viallisia toimintoja tai muuta rasitetta, niin arvostan suuresti jos viitsit tästä laittaa vaikkapa kommentin.

Muuton yhteydessä uudistin hieman muutakin kuin pelkän ulkoasun. Nyt blogista löytyy helppokäyttöinen arkisto, josta tarinoita voi kelata yksi kerrallaan aikajärjestyksessä. Lisäsin tämän koska törmätessäni hyvään blogiin tykkään itse lukea sen alusta lähtien järjestyksessä läpi. Toivottavasti jossain vaiheessa myös oma blogini päätyy jonkun läpikahlattavaksi. Myös postausten jakaminen onnistuu jatkossa helpositi artikkelin pohjalla olevien kuvakkeiden kautta. Lisäksi tulen keräämään suosittelemiani palveluita omalle sivulleen.

P.Ohatta löytyy nyt myös Facebookista sekä Twitteristä nimellä @RahaPohatta, jos joku mielummin seuraa sepustuksiani niiden välityksellä.

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Otan risut ja ruusut vastaan myös sähköpostilla. Helpoiten se onnistuu sisäpiirin kautta ja samalla pysyt kartalla epäsäännöllisesti ilmestyvistä artikkeleista.

Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.