Otsikolla en valitettavasti tarkoita lompakkoani, vaan omaa fyysistä olemustani.

Blogin tiukka rahalinja alkaa musertua, mutta vähitellen olen huomannut, että elämänlaatuun vaikuttavat myös muut tekijät kuin raha. Yksi merkittävä tekijä on se, että voi ja uskaltaa tehdä mitä haluaa.Tarkoitus olisi tulevaisuudessa yhä enemmän noudattaa tätä linjaa, mutta tietenkin rahaa unohtamatta.

Pyrin pitämään blogin muut aiheet minimissä, mutta koska teen mitä haluan, poikkean tässä kohtaa blogin varsinaisesta genrestä. Nämä postaukset voit halutessasi helposti skipata tunnisteen perusteella.

Olen jo jonkin aikaa odottanut farkkujeni huutavan PJONG ja näkeväni ylimmän napin lentävän kaaressa kohti valoisampaa tulevaisuutta. Uusien farkkujen hankkiminen on täysin poissuljettua, koska tarkoitus ei ole kiertää ongelmaa, vaan ratkaista se. Omalla kohdallani kevät ja sen mukanaan tuoma energisyys ei tullut hetkeäkään liian myöhään.

Seuraava tavoitteeni on lisätä omaa hyvinvointiani, mutta sen mittaaminen numeroilla on hankalaa. Mittaamisen helpottamiseksi kävin kartoittamassa lähtötason kehonkoostumusmittauksessa. Uusi mittaus tehdään kuntoilujakson lopussa. Toinen mitattava määre on urheilusuoritusten määrä, joita päätin kesän aikana saada kasaan 52 kappaletta. 

Ensimmäinen treeni takana, 51 jäljellä.

Kommentointi ei ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista. Kirjoitan satunnaisesti ja paras tapa pysyä kartalla uusista artikkeleista on sisäpiiri. Saatavilla myös  Twitter, Facebook ja feed.